Parketarstvo Privaline | Kvaliteta in zanesljivost s tradicijo


Podjetje Privaline d.o.o. se lahko pohvali z večletno tradicijo, visoko kvaliteto ter profesionalnostjo pri polaganju parketa, brušenju parketa, lakiranju parketa, polaganju laminata, polaganju lam. parketov, polaganju izgotovljenega parketa, toplega poda, tapisonov, itisonov. Parketarstvo je dejavnost, ki zahteva visoko natančnost in kvaliteto pri polaganju. Pri podjetju se tega zelo zavedamo in stranki vedno ponudimo to to kar si dejansko želi, saj želimo, da je stranka zadovoljna z našimi storitvami.

Iščete zanesljivost, ugodno ceno, storitev na nivoju? Potem ne čakajte in pokličite čistilni servis Privaline. Ponujamo čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje hiš in stanovanj, likanje, čiščenje po vaših merah in željah…

Parket je eden izmed najbolj uporabljenih materialov za talne obloge v prostorih. Parketarstvo Privaline vam ponuja polaganje parketa, brušenje parketa, lakiranje parketa, polaganje laminata, polaganje lam. parketov, polaganje izgotovljenega parketa, toplega poda, tapisonov, itisonov. Dobro parketarstvo vam hkrati ponuja kvalitetno izbiro parketa in odpornih talnih oblog. Parketarstvo je zelo razširjena dejavnost, pri kateri se načini polaganja parketov, laminata,... stalno spreminjajo. V podjetju Privaline sledimo vsem novostim na tem področju, tako pri polaganju parketa kot pri ponudbi vrste/kvalitete parketa.